Waterontharders provincie Drenthe

Waterontharders provincie Drenthe - AAWATERWaterontharders in de provincie Drenthe zijn populair. Waterontharders halen kalk uit leidingwater en maken van hard water, fijn zacht water. Een waterontharder draagt namelijk bij aan het woongenot bij u thuis. Dit ervaren steeds meer huishoudens in Noord-Nederland. Het zachte water voorkomt kalkaanslag op plekken bij u thuis.

Bekijk alle voordelen 

Het leidingwater dat uit de kraan komt is behoorlijk hard. Hard water betekent dat er veel kalkaanslag-vormende deeltjes in het water zitten. Het gevolg zijn onder andere lelijke, witte vlekken op spiegels en kranen in uw badkamer. Maar ook op minder zichtbare plekken hecht kalk. Daarnaast is zacht water prettig voor huid en haar.

AAWATER is uw zachtwaterspecialist op gebied van waterontharders in de provincie Drenthe

Wij komen in elke plaats of dorp in de provincie. Met een waterontharder van AAWATER geniet u dagelijks van kalkvrij water. Het bespaart op energie, schoonmaakmiddelen en verlengt de levensduur van uw huishoudelijk apparatuur. We hebben voor u drie modellen samengesteld. Namelijk de AAWATER Basic, Comfort en Comfort Plus. Welke voor u het meest geschikt is, hangt onder andere af van de gezinssamenstelling en uw waterverbruik.

Voor een prijsbepaling komt onze adviseur graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren. De exacte prijs is afhankelijk van het type waterontharder dat u kiest. Kortom maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur om de mogelijkheden in uw woning te bespreken en te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontvang direct een offerte   Vrijblijvend advies aan huis

Of bel één van onze medewerkers op kantoordagen: 050 – 203 19 20 of vul ons contactformulier in.

 

Wij zijn werkzaam in:

Waarom kiezen voor een waterontharder van AAWATER?

  • Wij hebben jarenlange ervaring met waterontharders in de zorg, de industriële markt en bij consumenten. Daarnaast hebben wij veel kennis en expertise in drinkwaterkwaliteit. AAWATER is tevens een gecertificeerd Legionella-adviesbureau. 
  • AAWATER is uw zachtwaterspecialist in Groningen, Friesland en Drenthe, waar onze klanten onze dienstverlening als vakkundig en laagdrempelig ervaren.