Kleine installatie aanpassingen

Voorkom Legionella door kleine aanpassingen bij uw installatie. Tijdens risico inventarisaties zien we regelmatig kritische punten in een waterinstallatie. Die aangepast moeten worden om een Legionella besmetting te voorkomen. Zoals:

  • Dode leidingdelen waarmee al lang weggehaalde tappunten ooit gevoed werden; 
  • Koud waterleidingen die opwarmen doordat ze dichtbij warmwater of cv-leidingen zijn aangelegd (hot spots);
  • Leidingdelen die weinig in gebruik zijn, waardoor het water te lang stil staat in de leiding;
  • Tappunten die niet voorzien zijn van de juiste terugstroombeveiligingen;
  • Terugstroombeveiligingen die niet op de juiste plek zijn aangebracht. Waardoor er vóór de keerklep alsnog stilstaand water ontstaat.

AAWATER helpt u ook bij kleine installatie aanpassingen

Wij zijn in staat om alle kritische punten in uw installatie op te sporen maar ook op te lossen. Of het nu gaat om het plaatsen van keerkleppen. Ofwel het omleggen van het leidingwerk om doorstroming te bevorderen. Wij kunnen elk kritisch punt voor u herstellen.

Advies nodig?

Door onze jarenlange ervaring met het Legionellaveilig aanleggen van waterinstallaties zijn wij in staat om goede en betaalbare oplossingen te bieden. Wanneer u advies wilt over uw installatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Werkt u met een vaste installateur? Wij werken met installateurs samen om waterinstallaties aan te passen. Zodat uw installatie weer voldoet aan de normen van nu!

Kleine installatie aanpassingen - AAWATER