Totale ontzorging

Totale ontzorging - AAWATERTotale ontzorging om – al of niet verplicht – uw leidingwaterinstallatie vrij te houden van Legionellabacteriën, zijn er veel verschillende acties nodig. Te denken valt hierbij aan het wekelijkse spoelen van kranen, het maandelijkse noteren van temperaturen, het nemen van Legionella- en andere monsters, het controleren van keerkleppen en het vervangen ervan wanneer ze worden afgekeurd.  

Risico-analyse rond waterveiligheid

Daar komt vaak ook nog bij, dat in de Legionella risico-analyse aanpassingen aan de waterinstallatie zijn omschreven. Deze zouden voor een installateur duidelijk moeten zijn, maar onze ervaring is dat soms installatieaanpassingen verkeerd zijn opgelost, of helemaal niet zijn uitgevoerd. Begeleiding van de eigenaar van de installatie en zijn installateur zijn daarom ook een belangrijk onderdeel van de dienstverlening rond waterveiligheid. 

Om te zorgen dat na een bepaalde periode écht alle zaken in de drinkwaterinstallatie goed zijn opgelost of tenminste zijn uitgezet, biedt AAWATER ook totaalontzorging aan. 

Advies nodig over onze totale ontzorging?

Wilt u aanvullend advies of heeft u specifieke vragen over onze totale ontzorging? Neem gerust contact met ons op. Dit kan zowel via de telefoon als mail. Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur is AAWATER telefonisch bereikbaar via 050 – 203 19 20. Of gebruik ons contactformulier.

 

Contact

Waarom kiezen voor AAWATER?

  • Een no-nonsense bedrijf dat klanten op een kraakheldere manier adviseert en met praktische oplossingen komt.
  • Geen verkopers of accountmanagers, alleen vakmensen die al meer dan 10 jaar ervaring in hun vakgebied hebben.
  • Laagdrempelig zonder overbodige overhead. Daarom hebben wij geen receptie: bel direct de adviseur.