Oplossen van uw probleem 

Naast onze bestaande werkzaamheden houden wij ook van een uitdaging. Zeker als het gaat om een onderzoek / probleemstelling op het gebied van waterbehandeling. 

Onderzoek / probleemstelling

Heeft u een probleem dat te maken heeft met uw waterinstallatie en komt u er niet uit? Neem de proef op de som en klop bij ons aan. In de loop der jaren zijn wij met veel problemen geconfronteerd die in waterinstallaties kunnen ontstaan. We hebben hiervoor in een groot aantal gevallen onze klanten kunnen adviseren bij het oplossen van hun probleem.

Dit kunnen problemen zijn op het gebied van corrosie, wetgeving, Legionella, kiemgetal, aanleg en onderhoud. We denken graag met u mee.

Neem contact op met AAWATER

In een vrijblijvend gesprek kunnen we eerst het probleem vaststellen en de stappen vaststellen die gedaan moeten worden om mogelijk tot een oplossing te komen. Vervolgens kan een offerte opgeteld worden. We schakelen ook regelmatig externe deskundigheid in (laboratoria, corrosielab etc).

Neem vrijblijvend contact op

AAWATER is gevestigd in Groningen en we helpen veel bedrijven. We zijn een full service bedrijf op het gebied van waterbehandeling, legionella en waterontharders. U krijgt bij ons kraakheldere adviezen en we komen met praktische oplossingen. Bij ons spreekt u vrijwel direct met een deskundige. Veilig en schoon water zonder kalk, roest of legionella. Daar draait het bij ons om.

Onderzoek / probleemstelling waterbehandeling - AAWATER