Onderzoek en advies

Bent u op zoek naar een volledig onafhankelijk adviesbureau voor onderzoek en advies over Legionella, waterbehandeling, ontharding en corrosie, dan bent u hier aan het juiste adres.

Onderzoek en Advies - AAWATERAAWATER is een BRL6010 gecertificeerde specialist in legionellapreventie voor veilig drinkwater. Daarnaast hebben we kennis en ervaring in waterbehandeling en corrosieproblemen.  Bij ons vindt u gemotiveerde vakmensen die zich graag vastbijten in een probleem. 

We doen onderzoek en advies bij;

Legionella

Voor diverse klanten hebben wij een beheersplan opgesteld om invulling te geven aan hun zorgplicht. Bij de ene klant kan het risico op blootstelling aan Legionella eenvoudig weggenomen worden door een filter te plaatsen, bij andere klanten is een uitgebreider beheersplan benodigd. Wij bieden een oplossing die het beste aansluit bij u en uw situatie. Zoals;

  • Voor advies over hoe u Legionellapreventie voor uw locatie in moet richten bent u bij ons aan het juiste adres.  
  • Heeft u een terugkerende hardnekkige Legionellabesmetting en wilt u hier van af? Ook daar kunnen wij u bij helpen.
  • Daarnaast adviseren wij ook in beleid met betrekking tot Legionellapreventie en waterveiligheid. Dit is bijvoorbeeld interessant voor niet-prioritaire locaties.

Corrosieproblemen 

Heeft u opeens last van kleine gaatjes in de waterleiding (spuiters)? Of is de boiler in korte tijd alweer lek? Mogelijk dat wij kunnen helpen om de oorzaak te achterhalen en een duurzame oplossing kunnen bieden. We inspecteren, analyseren, onderzoeken en rapporteren duidelijk en helder zodat het probleem blijvend verholpen kan worden. 

Kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefoon!

Neem contact met mij op

 

Waarom kiezen voor AAWATER?

  • Een no-nonsense bedrijf dat klanten op een kraakheldere manier adviseert en met praktische oplossingen komt.
  • Geen verkopers of accountmanagers, alleen vakmensen die al meer dan 10 jaar ervaring in hun vakgebied hebben.
  • Laagdrempelig zonder overbodige overhead. Daarom hebben wij geen receptie: bel direct de adviseur.