Installatiebedrijven

Installatiebedrijven hebben verstand van leidingen, wij van het water dat er doorheen stroomt. Heeft u als installateur een vraag over water? Wij hebben het antwoord.

AAWATER

We zijn een praktijkgericht en laagdrempelig bedrijf, dus bel ons en we helpen u verder. Bij ons geen langdradige verhalen of wetenschappelijke uiteenzettingen (tenzij u daarom vraagt). maar toepasbare oplossingen. We denken graag actief mee bij het verhelpen van uw vraagstuk en  komen met voorstellen waar u direct mee aan de slag kunt.

Onze kennis en ervaring ligt op het gebied van waterleidinginstallaties, proceswater, koelwater, cv’s, boilers, waterontharders en legionellapreventie en -bestrijding.

Waterontharders voor installatiebedrijven

Wij leveren onder andere waterontharders. Deze werken met een ionenwisselaar en zijn digitaal en volume gestuurd. Dit laatste heeft als grote voordeel dat spoeltijden, tijdstip van regeneratie en geforceerde regeneratie bij lange stilstand allemaal in te stellen zijn. In combinatie met een vaste stroomaansluiting is het geheel veilig, efficiënt en bedrijfszeker.

waterontharders voor installatiebedrijven - AAWATERAls besturing kiezen wij voor een Clack omdat die degelijk en betrouwbaar is, maar ook gunstig geprijsd. Ook voor het onderhoud heeft de Clack bewezen de beste besturing te zijn. Voordat u een ontharder adviseert aan uw klant, kunnen wij u helpen bij het bepalen van de beste waterontharder. Bijvoorbeeld als het gaat om de capaciteit en de eventuele noodzaak van een dubbele ionenwisselaar.

Legionellapreventie

Daarnaast helpen wij u ook bij alles wat met legionellapreventie en behandeling te maken heeft. Wij zijn daarin experts en tevens BRL-6010 gecertificeerd. Het bepalen van knelpunten in leidingen, opstellen van Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI& E), maken van een beheersplan en de jaarlijkse keerklepcontroles. U kunt daarvoor allemaal bij AAWATER terecht.

Kijk ook eens in onze webshop. Daarin staan diverse producten die nodig zijn voor het wettelijk verplichte legionellabeheer. Denk bijvoorbeeld aan filters, stickers, DC beluchters en tijd gestuurde spoelkleppen.

AAWATER is dé adviseur voor de installateur. Wil je met ons kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op!

Waarom kiezen voor AAWATER?

  • Een no-nonsense bedrijf dat klanten op een kraakheldere manier adviseert en met praktische oplossingen komt.
  • Geen verkopers of accountmanagers, alleen vakmensen die al meer dan 10 jaar ervaring in hun vakgebied hebben.
  • Laagdrempelig zonder overbodige overhead. Daarom hebben wij geen receptie: bel direct de adviseur.