Actie bij een Legionella uitbraak

Een calamiteit zoals een forse Legionella besmetting geeft veel onrust voor eigenaren, beheerders en gebruikers van een drinkwaterinstallatie. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen en de gezondheid van gebruikers niet in gevaar te brengen. Hierbij kunt u AAWATER bellen voor calamiteiten begeleiding.

Calamiteiten begeleiding

AAWATER heeft veel ervaring met calamiteiten en we kunnen snel in actie komen en de juiste stappen te nemen om de drinkwaterinstallatie veilig te stellen. Afhankelijk van de situatie is het mogelijk vernevelende tappunten direct te voorzien van Legionella veilige filters en daarna op zoek te gaan naar de oorzaak van de besmetting.

Ook communicatie met toezichthouders zoals het waterbedrijf en het IL&T verzorgen wij. De oorzaak van de besmetting achterhalen is belangrijker dan direct thermisch of chemisch reinigen. Een goed brononderzoek voorkomt veel onzekerheid en kosten in de toekomst. 

Oorzaak en vervolg

Wanneer de oorzaak van de besmetting is achterhaald dan kunnen wij voor u beheersmaatregelen aanpassen, de drinkwaterinstallatie aanpassen, chemisch of thermisch desinfecteren en herbemonsteringen uitvoeren. Calamiteiten begeleiding bij Legionella - AAWATER

Ook na het oplossen van een besmetting is het belangrijk om goed te monitoren of de beheersmaatregelen worden opgevolgd. Hiervoor leveren wij een oplossing in de vorm van digitaal Legionellabeheer ‘Legionelladossier’. Met het goed monitoren van het beheer voorkomt u besmettingen in de toekomst.

Neem contact op met AAWATER

Kunnen wij u helpen bij uw calamiteit of Legionellapreventie? AAWATER is gevestigd in Groningen en we helpen veel bedrijven in Noord-Nederland. We zijn een full service bedrijf op het gebied van waterbehandeling, legionella en waterontharders. U krijgt bij ons kraakheldere adviezen en we komen met praktische oplossingen. Bij ons spreekt u vrijwel direct met een deskundige. Veilig en schoon water zonder kalk, roest of legionella. Daar draait het bij ons om.

Neem vrijblijvend contact op

 

Waarom kiezen voor AAWATER?

  • Een no-nonsense bedrijf dat klanten op een kraakheldere manier adviseert en met praktische oplossingen komt.
  • Geen verkopers of accountmanagers, alleen vakmensen die al meer dan 10 jaar ervaring in hun vakgebied hebben.
  • Laagdrempelig zonder overbodige overhead. Daarom hebben wij geen receptie: bel direct de adviseur.