Diensten voor bedrijven

AAWATER is een full service bedrijf op het gebied van waterbehandeling, legionella en waterontharders.

U krijgt bij ons kraakheldere adviezen en we komen met praktische oplossingen. Bij ons spreekt u vrijwel direct met een deskundige.

Vakmensen bij AAWATER

Bij ons werken alleen maar vakmensen met meer dan 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Verkopers of accountmanagers staan bij ons niet op de loonlijst. Bij ons heeft u te maken met een laagdrempelige organisatie zonder overbodige overhead.

U krijgt bij ons geen standaard, vuistdikke rapporten, die vervolgens in de kast blijven liggen. Voor bijvoorbeeld legionellapreventie stellen wij een praktisch handboek op waarmee u direct aan de slag kunt. Kortom korte lijnen met elkaar. Dit met de bedoeling dat u zich kunt richten op uw bedrijf

Advies op maat

Veilig en schoon water zonder kalk, roest of legionella. Daar draait het bij ons om. Wij kunnen voor u alles uit handen nemen. Heeft u alleen een advies nodig. Dat kan! Moet er iets gecontroleerd worden of is een aanpassing aan uw installatie nodig? Dit is mogelijk! Met alle vraagstukken op het gebied van Legionella en waterbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder.

Onze vakgebieden zijn:

Legionellapreventie en behandeling

Voor het opstellen van een beheersplan tot het controleren van keerkleppen. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van legionella. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving.

Waterbehandeling

Wij hebben verstand van water. Of het nu gaat om leiding-, koel- of proceswater of water in uw cv-installatie. Op uw vragen geven wij duidelijke en praktische adviezen. Wij helpen u bij het oplossen van (water)problemen.

Waterontharders

Voor het leveren van diverse waterontharders bent u ook bij ons aan het juiste adres. Voor huishoudens, kleine bedrijven en de industrie. U kunt voor allerlei ontharders bij ons terecht. Uiteraard adviseren wij u vooraf over de beste ontharder.

AAWATER

AAWATER Groningen

Wim, Sicco en Albertus kennen elkaar van vorige werkgevers en zijn in 2013 AAWATER gestart. Lees hier meer hoe ze aan de Felland te Haren zijn begonnen.

Lees meer

Klanten aan het woord

Klanten aan het woord - AAWATER

Al ruim 1500 klanten kozen voor AAWATER, lees hier hun ervaringen. Of laat zelf een aanbeveling achter. Dit waarderen we enorm!

Lees meer