Waterontharder kopen met subsidie voor verduurzaming en verbetering in Groningen

Valt uw postcode in het aardbevingsgebied in Groningen? Dan is het mogelijk een waterontharder te kopen met de subsidie voor verduurzaming en verbetering van SNN. Belangrijk is dat uw woning staat in het postcodegebied waar ook de waardedalingsregeling geldt, inclusief de postcodes 9679, 9681 en 9682 in Gemeente Oldamt. Tevens is uw woning geen onderdeel van het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen. Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) gaat deze subsidies aanvragen beoordelen. Waterontharder kopen met subsidie - aawater

Valt een waterontharder onder verduurzamen of verbeteren? 

Jazeker! U kunt de subsidie gebruiken voor het verduurzamen of verbeteren van uw woning. Dit kan bijvoorbeeld een schilderbeurt, muurisolatie, nieuwe badkamer of keuken zijn. Maar ook energiebesparende maatregelen, zoals de aanschaf van zonnepanelen of waterontharder vallen onder andere onder de subsidie. Met de aanschaf van een waterontharder zorgt het ten eerste ervoor dat uw nieuwe badkamer of keuken mooi en kalkvrij blijft, waardoor er meer woongenot is. Ten tweede verlengt de waterontharder de levensduur van uw apparatuur. Daarbij zorgt een waterontharder voor een hoger rendement van uw cv-ketel. Al met al is een waterontharder zowel voor het verbeteren als het verduurzamen van uw woning in Groningen een waardevolle aanwinst.  

Waterontharder kopen met subsidie is mogelijk bij AAWATER 

Hoe gaat het in zijn werk? AAWATER komt bij u langs om de situatie van plaatsing in uw woning te bekijken. Vervolgens ontvangt u een passend voorstel. Met het overhandigen van een offerte of factuur kunt u de subsidie (maximaal € 10.000,00) aanvragen via SNN. Kijk voor de subsidie aanvraag, voorwaarden en meer informatie op de website van SNN. 

Ontvang direct een offerte   Vrijblijvend advies aan huis

Of bel één van onze medewerkers op kantoordagen: 050 – 203 19 20 of vul ons contactformulier in.

Waarom kiezen voor een waterontharder van AAWATER?

  • Wij hebben jarenlange ervaring met waterontharders in de zorg, de industriële markt en bij consumenten. Daarnaast hebben wij veel kennis en expertise in drinkwaterkwaliteit. AAWATER is tevens een gecertificeerd Legionella-adviesbureau. 
  • AAWATER is uw zachtwaterspecialist in Groningen, Friesland en Drenthe, waar onze klanten onze dienstverlening als vakkundig en laagdrempelig ervaren.