Verbruikskosten

Waterontharders zijn apparaten die helpen om hard water te behandelen, wat kan leiden tot kalkaanslag en andere problemen in huizen en bedrijven. Bij het overwegen van de aanschaf van een waterontharder is het belangrijk om ook de verbruikskosten in overweging te nemen.

Verbruikskosten bij een waterontharder

Bij AAWATER bieden wij verschillende soorten waterontharders aan met verschillende verbruikskosten. Het belangrijkste verbruiksonderdeel van een waterontharder is het harsfilter. Dit filter wordt gebruikt om de mineralen uit het water te halen die verantwoordelijk zijn voor hard water. Na verloop van tijd raakt de filter verzadigd en moet deze worden geregenereerd om zijn effectiviteit te behouden. De regeneratie van de filter is de belangrijkste verbruikskost van een waterontharder.

Verschillende soorten bij AAWATER

Bij AAWATER bieden wij waterontharders aan met verschillende soorten regeneratiesystemen. Sommige waterontharders maken gebruik van een tijd gestuurd regeneratiesysteem, waarbij de regeneratie op vaste tijdstippen plaatsvindt. Andere systemen maken gebruik van een volume gestuurd regeneratiesysteem, waarbij de regeneratie plaatsvindt wanneer de harsfilter verzadigd is. Dit laatste systeem is efficiënter en bespaart water en zout in vergelijking met het tijd gestuurde systeem.Verbruikskosten - AAWATER

Naast de regeneratiekosten zijn er ook nog andere verbruikskosten waar rekening mee moet worden gehouden, zoals de kosten voor het zout dat wordt gebruikt in het regeneratieproces. Bij AAWATER bieden wij hoogwaardige zouten aan die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in waterontharders. Onze zouten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale werking van uw waterontharder.

Tot slot

Kortom, de verbruikskosten van een waterontharder zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het regeneratiesysteem en het gebruik van zout. Bij AAWATER helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste waterontharder met de juiste verbruikskosten die past bij uw behoeften en budget. Neem gerust contact met ons op!

  Vrijblijvend advies aan huis

 

De kenmerken van de waterontharders van AAWATER 

  • Degelijke apparatuur met bewezen kwaliteit 
  • Efficiënte waterontharder die weinig zout en water verbruikt tijdens regeneratie 
  • Automatische spoeling tijdens vakanties waardoor groei van micro-organismen wordt voorkomen 
  • Geïnstalleerd door ervaren medewerkers die streven naar een hoge klanttevredenheid