Verhuur van apparatuur

Bij AAWATER kunt u terecht voor verhuur van apparatuur. Wij verhuren diverse apparatuur die gebruikt kan worden voor het reinigen, desinfecteren en meting. Zoals; Boy C30 reinigingspomp - AAWATER verhuur

  • Boy C30 reinigingspomp:

Kleine handzame reinigingspomp met voorraadvat van 30 liter. Uitgerust met een flow reverser (omkeer inrichting). Kortom geschikt voor het reinigen en ontkalken van kleine boilers en cv-ketels.

  • Boy C130 reinigingspomp: Boy C130 reinigingspomp - AAWATER verhuur

Handzame reinigingspomp met voorraadvat van 130 liter. Uitgerust met een flow reverser (omkeer inrichting). Kortom geschikt voor het reinigen en ontkalken van grotere boilers en cv-ketels.

  • Super Flush 40:

Super Flush 40 - AAWATER apparatuur2 in 1 pomp voor het op hoge snelheid doorspoelen (powerflushen) van onder andere cv-systemen en  vloerverwarmingen. Maar ook voor het ontkalken van warmtewisselaars. Voorzien van wieltjes, dus makkelijk verrijdbaar. We verhuren de apparatuur in combinatie met levering van reiniging- en corrosiebeschermingsmiddelen.

  • Hot box:

Hot Box - AAWATER apparatuurLegionellabesmettingen kunnen opgelost worden door middel van de waterleiding te spoelen met heet water (thermische desinfectie; watertemperatuur van minimaal 60°C op het tappunt gedurende minimaal 20 minuten). Wij gebruiken hiervoor zelf een hot-box. Een externe warmwaterbereider die met diesel gestookt wordt. Kortom deze hot box is bij ons te huur.

  • Temperatuurloggers:

Temperatuurloggers - AAWATER We hebben diverse temperatuurloggers in de verhuur. Waarmee eenvoudig over langere tijd een ruimtetemperatuur of watertemperatuur vastgelegd kan worden. Dit geeft namelijk inzicht in mogelijk kritische temperaturen voor groei van Legionella.

Apparaat huren of advies nodig?

Wanneer u een apparaat wilt huren of wilt u extra informatie? Neem gerust contact op. We denken graag met u mee.