AAWATER de Zachtwaterspecialist

De eerste vestiging van AAWATER de Zachtwaterspecialist was aan de Felland Noord in Haren. Hier zijn de 3 eigenaren Wim, Sicco en Albertus in 2013 begonnen. Ze hebben een eigen idee over klanttevredenheid en bedrijfsvoering en willen een no-nonsens bedrijf. Dat klanten op een kraakheldere manier adviseert en met praktische oplossingen komt. AAWATER biedt wateroplossingen voor bedrijven en consumenten.

AAWATER de Zachtwaterspeci

Waarom kiezen voor AAWATER de Zachtwaterspecialist?

Sinds juni 2017 is AAWATER gevestigd aan het Kattegat 32-5 in Groningen. Door jarenlange ervaring met waterontharders in de zorg en industriële markt, kunnen sinds 2016 ook consumenten bij ons terecht voor het kopen van een waterontharder. Daarnaast hebben wij veel kennis en expertise in drinkwaterkwaliteit. AAWATER is tevens een gecertificeerd Legionella-adviesbureau. 

We komen vrijblijvend bij u langs

Met een waterontharder van AAWATER geniet u dagelijks van kalkvrij water. Het bespaart op energie, schoonmaakmiddelen en verlengt de levensduur van uw huishoudelijke apparatuur. We hebben voor u drie verschillende modellen samengesteld. Welke voor u het meest geschikt is, hangt met name af van de gezinssamenstelling en uw waterverbruik.

Voor een prijsbepaling komt onze adviseur graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren. De exacte prijs is afhankelijk van het type waterontharder dat u kiest en de situatie voor de plaatsing. 

Ontvang direct een offerte   Vrijblijvend advies aan huis

AAWATER is uw zachtwaterspecialist in Groningen, Friesland en Drenthe, waar onze klanten onze dienstverlening als vakkundig en laagdrempelig ervaren. De heren zijn met zijn drieën begonnen, inmiddels bestaat het team uit meer dan 10 medewerkers. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur, om de mogelijkheden in uw woning te bespreken en te horen wat wij voor u kunnen betekenen. 

Of bel één van onze medewerkers op kantoordagen: 050 – 203 19 20 of vul ons contactformulier in.

We komen graag met u in contact!

De kenmerken van de waterontharders van AAWATER 

  • Degelijke apparatuur met bewezen kwaliteit 
  • Efficiënte waterontharder die weinig zout en water verbruikt tijdens regeneratie 
  • Automatische spoeling tijdens vakanties waardoor groei van micro-organismen wordt voorkomen 
  • Geïnstalleerd door ervaren medewerkers die streven naar een hoge klanttevredenheid