Informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

U krijgt bij AAWATER kraakheldere adviezen en komen met praktische wateroplossingen. Wilt u meer weten of aanvullende informatie? Bij ons spreekt u vrijwel direct met een deskundige. Bij ons werken alleen maar vakmensen met meer dan 10 jaar ervaring in hun vakgebied.

AAWATER is gevestigd in de stad Groningen en wij zijn gevestigd op het industrieterrein Eemspoort. Ons bedrijf vindt u aan het Kattegat 32-5.

Dé specialist voor veilig en schoon water zonder kalk, roest of Legionella in Noord Nederland!

Onze diensten;

Legionellapreventie

Legionellapreventie-AAWATER Groningen

Legionellapreventie en behandeling is belangrijk voor uw organisatie. Drinkwaterinstallaties dienen aan diverse voorwaarden te voldoen, zoals de NEN1006.

Lees meer

Waterbehandeling

waterbehandeling - AAWATER

Het water dat in Nederland uit de kraan komt behoort kwalitatief tot de beste ter wereld. Maar dat wil niet zeggen dat dit water overal geschikt voor is.

Lees meer

Waterontharders

Watersontharders voor bedrijven - AAWATER

Waterontharders voor bedrijven zijn er voor vele toepassingen. Voor bedrijfskeukens, koeltorens, stoomketels, luchtbehandeling en collectief ontharden. We bekijken graag met u naar de mogelijkheden.

Lees meer

Over AAWATER;

Over ons

Over ons - AAWATER

Lees op deze pagina meer over ons bedrijf. Want veilig en schoon water zonder kalk, roest of Legionella daar gaat het bij ons om!

Lees meer

Ons team

Ons team AAWATER Groningen

Wij zouden nergens zijn zonder ons team van adviseurs, monteurs en administratieve ondersteuning. Maak kennis met onze vakmensen.

Lees meer

Vacatures

Vacatures AAWATER Groningen

Bekijk onze vacatures! AAWATER is een groeiend MKB bedrijf. Waardoor wij ter uitbreiding vacatures hebben om onze klanten van dienst te zijn.

Lees meer