Informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

U krijgt bij AAWATER kraakheldere adviezen en komen met praktische wateroplossingen. Wilt u meer weten of aanvullende informatie? Bij ons spreekt u vrijwel direct met een deskundige. Bij ons werken alleen maar vakmensen met meer dan 10 jaar ervaring in hun vakgebied.

AAWATER is gevestigd in de stad Groningen en wij zijn gevestigd op het industrieterrein Eemspoort. Ons bedrijf vindt u aan het Kattegat 32-5.

DĂ© specialist voor veilig en schoon water zonder kalk, roest of Legionella in Noord Nederland!

Onze diensten;

Legionellapreventie

Legionellapreventie-AAWATER Groningen

Legionellapreventie en behandeling is belangrijk voor uw organisatie. Drinkwaterinstallaties dienen aan diverse voorwaarden te voldoen, zoals de NEN1006.

Lees meer

Monstername en analyse

Monstername en analyse - AAWATER

Monstername en analyse ten behoeve van drink- en proceswatersystemen. Wij verzorgen voor Legionella, kiemgetal en ook voor onthard water.

Lees meer

Waterbehandeling

waterbehandeling - AAWATER

Het leidingwater dat u gebruikt bevat enkele natuurlijke mineralen zoals chloriden, sulfaat, natrium, kalium. Het bevat ook metalen zoals koper, ijzer, seleen en chroom. De hoeveelheid van deze...

Lees meer

Beheer en onderhoud drinkwater installaties

Beheer en onderhoud drinkwater installaties - AAWATER

Beheer en onderhoud drinkwater installaties volgens waterwerkblad 1.4G. AAWATER kan zowel digitaal als op papier uw beheersplan opleveren.

Lees meer

Waterontharders

Watersontharders voor bedrijven - AAWATER

Waterontharders voor bedrijven zijn er voor vele toepassingen. Voor bedrijfskeukens, koeltorens, stoomketels, luchtbehandeling en collectief ontharden. We bekijken graag met u naar de mogelijkheden.

Lees meer

Webshop

Webshop AAWATER

In onze webshop vindt u materialen voor waterontharders, waterfilters, cv- behandelingsproducten, veilige filters, GEL reiningsproducten, geen drinkwater stickers en andere producten.

Lees meer

Over AAWATER;

Over ons

Over ons - AAWATER

Lees op deze pagina meer over ons bedrijf. Want veilig en schoon water zonder kalk, roest of Legionella daar gaat het bij ons om!

Lees meer

Ons team

Ons team AAWATER Groningen

Wij zouden nergens zijn zonder ons team van adviseurs, monteurs en administratieve ondersteuning. Maak kennis met onze vakmensen.

Lees meer

Vacatures

Vacatures AAWATER Groningen

Bekijk onze vacatures! AAWATER is een groeiend MKB bedrijf. Waardoor wij ter uitbreiding vacatures hebben om onze klanten van dienst te zijn.

Lees meer

Feestdagen 2023

Feestdagen 2023 - AAWATER

Lees hier hoe AAWATER omgaat met de Corona maatregelingen. Wij houden 1,5 meter afstand en volg de regels op van het RIVM.

Lees meer

Prijsverhoging 2023

AAWATER - Prijsverhoging 2023

AAWATER verhoogt de prijzen. Helaas wordt alles duurder om ons heen. Zo ook bij ons bedrijf. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer