De productie gaat door

Proceswater, bedrijfswater of gebruikswater. Hoe u het ook noemt of waar u ook mee werkt, het productieproces mag niet stil liggen in de industrie. Zeker niet omdat de toevoer van behandeld water stokt. Wij zorgen voor een continue stroom behandeld water.  

Problemen met behandeld water?

Als er een probleem ontstaat in de toevoer van behandeld water, heeft u bij AAWATER direct met een deskundige te maken. Aan accountmanagers of verkopers doen wij niet. Wel aan vakkundig advies en praktische oplossingen. We zijn een kleine organisatie waarbij de (water)adviseur de klant kent. Daarom kunnen wij bij storingen snel een oplossing bieden. 

Maar zoals met alles is voorkomen beter dan genezen. Daarom zorgen wij ook voor een regelmatige controle van uw systemen. Op passende momenten zal er controle en/of onderhoud nodig zijn. Wij plannen die zo in dat het productieproces daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. 

Oog- en nooddouches in de industrie branche Industrie - AAWATER

Vergeet ook de oog- en nooddouches niet. Werkt u met stoffen zoals omschreven in artikel 34 van de Wet milieugevaarlijke stoffen, dan is een nood- en oogdouche verplicht in de ruimte waar met deze stoffen gewerkt wordt. 

En, het zal u niet verbazen, ook voor deze douches zijn regels opgesteld. Omdat wij in de praktijk vaak zien dat oog- en nooddouches op een apart leidingnetwerk zijn aangesloten, vraagt dit extra aandacht bij de controle op legionella. U kunt zich met uw productieproces bezighouden. Wij zorgen dat de ‘water-details’ goed geregeld zijn.

Kunnen wij u helpen?

AAWATER is gevestigd in Groningen en helpt meer industriebedrijven in Noord-Nederland met waterbehandeling en Legionellapreventie. Kan AAWATER u helpen bij uw Legionellabeheer? Of wilt u eerst een vrijblijvend kennismaken? Beide is mogelijk!

Neem vrijblijvend contact op

 

Over ons

Over ons - AAWATER

Lees op deze pagina meer over ons bedrijf. Want veilig en schoon water zonder kalk, roest of Legionella daar gaat het bij ons om!

Lees meer

Ons team

Ons team AAWATER Groningen

Wij zouden nergens zijn zonder ons team van adviseurs, monteurs en administratieve ondersteuning. Maak kennis met onze vakmensen.

Lees meer

Certificering

Certificering- AAWATER

Certificering is de afgelopen jaren verplicht vastgelegd voor Legionella-adviesbureaus. Legionella-adviesbureaus voeren allerlei taken uit. Taken en uitvoering De taken die ze onder andere uitvoeren...

Lees meer