Wie is AAWATER?

Na jarenlang voor een werkgever te hebben gewerkt waren we elk op zoek naar een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk hebben Wim, Sicco en Albertus elkaar gevonden en besloten ze AAWATER in 2013  te starten. Ze hebben een eigen idee over klanttevredenheid en bedrijfsvoering en willen een no-nonsens bedrijf voeren dat klanten op een kraakheldere manier adviseert en met praktische oplossingen komt.

De eerste vestiging van AAWATER was aan de Felland Noord in Haren. De tweede vestiging was aan het Kattegat 32-5 in Groningen. AAWATER GroningenIn plaats van eenheidsworst willen ze juist graag een volle schaal producten leveren. Bij AAWATER geen standaard vuistdikke rapporten schrijven die vervolgens alleen in de kast blijven staan. Maar zo praktisch en dun mogelijke handboeken opstellen, op de klant geschreven. Zodat Legionellapreventie eenvoudig en overzichtelijk blijft.

Waar de heren met zijn drieën zijn begonnen, bestaat het team inmiddels uit meer dan 10 medewerkers. AAWATER is vanwege blijvende groei nu gevestigd aan de Aarhusweg 4-14 in Groningen. Na jarenlange ervaring met waterontharders in de zorg en industriële markt kunnen sinds 2016 ook consumenten bij ons terecht voor het kopen van een waterontharder.

Tevens is er een webshop toegevoegd aan de website. In onze webshop vindt u materialen voor waterontharders, waterfilters, cv- behandelingsproducten, veilige filters, GEL reinigingsproducten, stickers en andere producten.

 

Ons team

Ons team AAWATER Groningen

Wij zouden nergens zijn zonder ons team van adviseurs, monteurs en administratieve ondersteuning. Maak kennis met onze vakmensen.

Lees meer

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers AAWATER

Opdrachtgevers waar we trots op zijn. Kleine of grote bedrijven helpen met wateroplossingen, Legionella problemen en plaatsen van waterontharders.

Lees meer

Vacatures

Vacatures AAWATER Groningen

Bekijk onze vacatures! AAWATER is een groeiend MKB bedrijf. Waardoor wij ter uitbreiding vacatures hebben om onze klanten van dienst te zijn.

Lees meer