E. Boelens

Was erg prettig zaken doen en installatie ging supervlot!

E. Boelens - AAWATER

Wat E. Boelens over ons zegt:

Ik ben zeer tevreden over de ervaring met AAWATER. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de installatie verliep alles erg prettig. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, en zorgden voor een soepele afhandeling van het hele proces. Ik werd goed op de hoogte gehouden en er werd snel gereageerd op mijn vragen en verzoeken.

De installatie verliep zelfs supervlot. Binnen no-time was alles geïnstalleerd. Ik ben erg tevreden met het resultaat en merk duidelijk het verschil in de waterkwaliteit. Bedankt!

Bent u tevreden over ons? Laat ook een review achter.

Waterontharders

Waterontharders - AAWATER

Waterontharders zijn populair bij de consument. Dat is logisch. Waterontharders maken van hard water, fijn zacht water door kalk eruit te halen. Het zachte water voorkomt kalkaanslag.

Lees meer

Welke waterontharder

Welke waterontharder heb ik nodig - AAWATER

Welke waterontharder heb ik nodig? Dit hangt van veel factoren af. Bekijk de mogelijkheden voor uw huishouden en vraag ons gerust om advies.

Lees meer

Hoe werkt een waterontharder

Hoe werkt een waterontharder - AAWATER

Kalk is een veel voorkomend probleem. Met gebruik van een waterontharder werken uw huishoudapparaten voortaan met zacht water. Hierdoor gaan onder andere uw apparaten langer mee.

Lees meer

Veelgestelde vragen over waterontharders

Veelgestelde vragen waterontharders - AAWATER

Bij onze gesprekken met geïnteresseerden krijgen we vaak dezelfde veelgestelde vragen met betrekking tot waterontharders. Deze hebben we hier vermeld.

Lees meer

AAWATER de Zachtwaterspecialist

AAWATER de Zachtwaterspeci

Door jarenlange ervaring met waterontharders in de zorg en industriële markt. Kunnen sinds 2016 ook consumenten bij ons terecht voor het kopen van een waterontharder.

Lees meer

Offerte waterontharders

Offerteaanvraag AAWATER waterontharders uit Groningen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een waterontharder in de regio Groningen, Friesland en Drenthe? Vul ons formulier in!

Lees meer