Siegrid Hekma – Waddenfun

Een geweldig bedrijf om in te schakelen voor legionella risicoanalyse en beheersplan. Snel, accuraat en betaalbaar!

Siegrid Hekma - AAWATER

Wat Siegrid Hekma van Waddenfun over ons zegt:

Een geweldig bedrijf om in te schakelen voor legionella risicoanalyse en beheersplan. Snel, accuraat en betaalbaar! Een bedrijf dat meedenkt met een ondernemer. Ze bestaan nog!

Bent u tevreden over ons? Laat ook een review achter.

Legionellapreventie

Legionellapreventie-AAWATER Groningen

Legionellapreventie en behandeling is belangrijk voor uw organisatie. Drinkwaterinstallaties dienen aan diverse voorwaarden te voldoen, zoals de NEN1006.

Lees meer

Risicoanalyse en beheersplan

Risicoanalyse en beheersplan Legionella AAWATER

Wilt u een drinkwaterinstallatie waar uw gasten of werknemers veilig gebruik van kunnen maken. Waar u de zekerheid heeft dat u aan de geldende wet- en regelgeving voldoet?

Lees meer

Monstername Legionella

Monstername Legionella - AAWATER

Monstername op Legionella is een wettelijke verplichting voor prioritaire instellingen. Door middel van de monstername op Legionella weet u immers of de inspanningen van uw Legionellabeheer leiden...

Lees meer

Monstername en analyse

Monstername en analyse - AAWATER

Monstername en analyse ten behoeve van drink- en proceswatersystemen. Wij verzorgen voor Legionella, kiemgetal en ook voor onthard water.

Lees meer

Waterbehandeling

waterbehandeling - AAWATER

Het water dat in Nederland uit de kraan komt behoort kwalitatief tot de beste ter wereld. Maar dat wil niet zeggen dat dit water overal geschikt voor is.

Lees meer

Waterontharders

Watersontharders voor bedrijven - AAWATER

Waterontharders voor bedrijven zijn er voor vele toepassingen. Voor bedrijfskeukens, koeltorens, stoomketels, luchtbehandeling en collectief ontharden. We bekijken graag met u naar de mogelijkheden.

Lees meer