Jaap Reinders

Ik ben toevallig met AAWATER in contact gekomen. En dat kwam erg goed uit, want ik was op zoek naar een leverancier voor waterontharders.

Jaap Reinders - Reinders installatietechnieken

Jaap Reinders van Reinders Installatietechnieken uit Foxhol werkt al geruime tijd met AAWATER samen. Onder andere op het gebied van waterontharders, legionella-preventie en keerklepcontrole.

 

Jaap Reinders aan het woord

“Ik ben toevallig met AAWATER in contact gekomen. En dat kwam erg goed uit, want ik was op zoek naar een leverancier voor waterontharders. En dan niet een gewone dozenschuiver zoals een groothandel, want die zijn er genoeg. Maar een bedrijf dat ook echt verstand heeft van water en de behandeling daarvan.”

“Een voorbeeld van goede samenwerking is het kassencomplex waar wij laatst de waterinstallatie hebben aangelegd. Dat complex was bijna 4 hectaren groot. Dan moet je rekenen hoeveel watercapaciteit je nodig hebt en welke waterontharder daarbij hoort. AAWATER heeft mij daar uitstekend bij geholpen.”

“Ook keerklepcontrole’s voert AAWATER voor ons uit en ze adviseren ons bij het installeren daarvan. Wij hebben bijvoorbeeld campings als kant. Vanwege nieuwe regels moet op elk watertappunt een keerklep komen. Voor een camping waarvoor wij werken betekende dat 160 keerkleppen. Dat is enorm veel. Ik heb toen AAWATER ingeschakeld om te kijken wat voor de klant de beste oplossing was.”

 

Neem contact met mij op