FacebookTwitterLinkedInGoogle PlusYou Tube

VERHUIZING

Vanaf 12 juni zijn wij verhuisd. Ons nieuwe adres is Kattegat 32-5, 9723 JP Groningen. 
We hebben op onze nieuwe locatie meer ruimte, waardoor we met name ons magazijn kunnen uitbreiden. 

kattegat 32 5

Internationaal onderzoek: Nederlands drinkwater van topkwaliteit

De kwaliteit van het Nederland drinkwatersysteem is beter dan dat in de Verenigde Staten en Engeland, blijkt uit vergelijkend warenonderzoek in het tijdschrift Science. En dat zonder chloor.
Meer weten? klik op deze link voor het artikel in de Volkskrant.  
7a4ac8a0 e168 4672 8998 85f21656afc2

Legionella en de recreatiebranche

Bij een groot aantal campings en jachthavens zijn de drukkere tijden weer aangebroken en wordt alles in gereedheid gebracht voor het komende seizoen. Wij zijn al weer gestart met onze eerste monsternameronde bij een aantal locaties. Eigenaren van jachthavens kunnen een bezoek van de insoectie verwachten, zie hiervoor ook dit artikel op nauticlink. Heeft u vragen over uw verplichtingen op het gebied van Legionella? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe hard is uw water?

In ons leidingwater zit altijd een hoeveelheid kalk. De hoeveelheid kalkvormende zouten, (calcium- en magnesiumecarbonaat), wordt ook wel de hardheid van het water genoemd en wordt uitgedrukt in Duitse graden (D) of in millimol (mMol). 1 mMol = 5,6° D.

Lees meer: Hoe hard is uw water?

Leverancier Sentinel-producten

11-02-2015 AAWATER is leverancier geworden van Sentinel cv-reinigingsproducten. Sentinel is een innovatief bedrijf dat een uitgebreid aanbod producten biedt, zowel voor particuliere als zakelijke cv-systemen. De producten beschermen tegen kalkaanslag, corrosie en aanverwante problemen die inefficiëntie of storingen veroorzaken.

Lees meer: Leverancier Sentinel-producten

Gemak dient onze klant

Een van onze klanten heeft twee kranen die kritisch zijn voor groei van Legionella en dus regelmatig doorgespoeld moeten worden. Verwijderen was geen optie. Omdat deze kranen op ontoegankelijke plekken (in het ketelhuis en achter de fietsenschuur) zitten hebben we het spoelen geautomatiseerd. Zo besparen wij de klant weer tijd.

Lees meer: Gemak dient onze klant

Contract Legionella werkzaamheden NOVO

26-06-2014 Stichting NOVO kiest voor AAWATER. Vorige week hebben wij mogen vernemen dat stichting NOVO kiest voor AAWATER voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van waterveiligheid.

Lees meer: Contract Legionella werkzaamheden NOVO

Gecertificeerd voor monstername

26-06-2014 Sinds enkele weken is AAWATER gecertificeerd voor monstername van Legionella monsters.

Lees meer: Gecertificeerd voor monstername

Nieuwe website

06-05-2014 We zijn verheugd dat vandaag onze nieuwe website in de lucht is gegaan.

Lees meer: Nieuwe website

Ontdekking in de kruipruimte

13-08-2013 Bij een inspectie in de kruipruimte vonden we een kleine lekkage in de CV-leiding. Omdat we er toch waren hebben we deze lekkage meteen maar verholpen. Hoeft de klant niet om de haverklap zijn CV-systeem bij te vullen.

Lees meer: Ontdekking in de kruipruimte

Spoedactie Legionellapreventie

03-06-2013 In een drinkwaterinstallatie is een Legionella serotype 1 besmetting aangetroffen. We hebben de klant direct geholpen door het plaatsen van Legionella veilige douchekoppen, het inlichten van IL&T en de GGD. De temperatuur van de  boilers was onvoldoende hoog en deze zijn meteen bijgesteld.

Lees meer: Spoedactie Legionellapreventie

Meer artikelen...